Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om en avdankad rocker !


rockern

ööööööh Heavy metaL bro !!

fyfaen vad görs ?

ROCK ON DUDE !!
görs inte mycket surplar mina bira o lyssnar på pure fucking armageddon ...


AboOOoO e det sant jaoOO
själv så sniffar jag lim i mörkret hemma hos mig... kvällen igår måste faen ha vart lyckad ..
har juh inte en hel sittplats kvar i hela lägenheten ! moahaha ...
hål i väggarna o ingen belysning .... faen jag e nog vräkt... höhö

Rock N roLL ...

jag o min teve e ej vänner längre... blev sur o slängde den genom väggen utan o tänka mig för... rock n roll tobaken satte sina spår.. men vad ska man göra efter att jag insett mitt misstag med teven så slängde jag ut skiten genom fönstret... oturligt nog så hamnade skiten på grantanten ... vad ska jag göra ?
sitter nu o gör inget röker rock n roLL tobaken på nytt o väntar på bättre tider ... hjälp mig !!


sniff sniff
om man inte skulle kasta ut kylskåpet också !!


Sex drugs n rock n roLL !!




Fri vers av adam VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-04-08 14:54



Bookmark and Share


    vanilj
haha?! flummig, osammanhängande men lysande ;)
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

adam
adam VIP