Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allena, hemma.


Frånvaro


Änglar i Etern
läser mina tankar,
ut och in.

Smulor av hårdbröd
omvandlas i
min kropp,
försvinner ini,
blir mitt kött.

Brinnande scener
återspeglas i
seende ögon.

Att åka på en dyning av kättja...

...mata änder med krossad is.- -

Fjättrad vid Sången om
Paradiset, förkolnat ini
ett avlägset Då.

Kan han inte VISA SIG,
levande i min Verklighet!?

Som soldat, rockstjärna...

-Kom ut ur teven, snälla!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-02 01:35



Bookmark and Share


  ULJO
Berörs starkt au din melankoliska text
2014-01-03

    ej medlem längre
Längtansfull...
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf