Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tjej!

- Oj, vilken otroligt snygg tjej!
Säkert top 5 i Sverige!

- Nää du, det räcker inte!
Hon är garanterat top 50!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-27 15:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt att räkna rätt...:-)
2014-01-29

  aol
den inre skönheten har vi med oss in i evigheten,
2014-01-28

  Lars Hedlin
Inuti kanske 25?
2014-01-28

  Nina.H
...sa Borg till Reinfeldt.. :)
2014-01-28

  Maria Sundelin VIP
I skuggan av vackerheten tappar vi bort det unika
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck