Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom idag


Åter igen en dag...

Åter igen en dag
som är våt och grå

Åter igen en dag
som vi ingen
vit snö få

Åter igen en dag
som till slut med hjälp
av orden få gå ändå

Åter igen en dag
som jag tänker att
imorgon är himmlen
kanske oskyldigt blå

Åter igen en dag
som man längtar
efter att våren nå

Åter igen en dag
som jag önskar att
jag vid en vacker tulpanrabatt
få stå

140102




Fri vers av sajo
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-02 16:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en fint uttryckt längtan efter våren
2014-01-03

  Lars Hedlin
Mycket fint skapat! ;)
2014-01-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra längtansfullt skrivet..
2014-01-02

  aol
bara så fint skaldat
2014-01-02

  louisegirl
Så fint skrivit!
2014-01-02

    ej medlem längre
En fin dikt om längtan efter ljuset!
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo