Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammansättning

Vinterregn
Spårvagnen skyddar
de främmande




Bunden vers (Haiku) av Agitt
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 20:46



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbar.
2014-01-04

  Teresia Ridell
Fyndigt !
2014-01-02

    ej medlem längre
Känns värmande.
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt