Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kopplerskans hämnd.


Svarta Saras Uppgång & Fall



Svarta Sara var rik som ett troll-
med pengar från skumraskaffärer.
Ingen hade nånn som helst Kontroll
över hennes upphöjda sfärer!
Hon såg ut som en spindel -- på håll,-
- ryggande inför all slags närhet--
utom erotisk, med ton av moll..
Herdestunder ute på Gärdet.

Hon är den sköka, som har bitit
tag i mina skrikande sinnen!
SOM vi har kastat sten - och lidit,-
och rivaliserat om Vinsten!
Jag borde i henne ha skitit,-
men hon hora i mina minnen!
Rödmålad mun och uppsyn, kritvit --
och, med genomskinliga linnen.

Hon sög sig fast vid var ofri man.
Det tycker jag inte är så stolt!
Hur det gick till jag ej fatta kan, -
men så till sist, gjorde jag revolt:
Tog Tillfället i Akt då det fanns,-
lik en juckande dåre i kolt,
hon visst hade tagit för en - han,-
- som henne i stridens hetta sålt!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-03 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf