Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..med en dikt i dikten (troligen är jag den första/enda som kör 2 in 1 på detta sätt)


Mitt liv är en skrivande garanti..

Kastar ut lite sand.
Över öser jag meningar
samt
lite grus och vackra
små
rimmande ord.


Vattna mig in i hopplösheten:


Ett puppas frö
slår vingar ut
där tusen ben krälar
över min ekens kallt kala grenar

Där livet börjar om
där inget eko längre hörs
då gemene man aldrig griper
vad texten iskallt menar


Ät is! Så håller du nyårslöftet:




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-03 23:18



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Håller med föregående skribent-fullt ut!
2014-03-02

  Marianne Räf
Galet härliga formuleringar!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B