Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ropar och hoppas på inte ännu ett eko


out of sync

du är fri

du väljer din tv och dator före mig

två kvällar i rad

i huset mittemot mitt

jag väljer också min tv och dator före dig ibland

men inte alltid samtidigt

förstår dig ju

men jag längtar efter dig

det är skillnaden?

"The Lord is close to those who are of a broken heart and saves such as are crushed with sorrow for sin and are humbly and thoroughly penitent." Psalm 34:18




Fri vers av Ess VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-04 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP