Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min färg


Målade väggarna i den där färgen.
Den som ingen egentligen vet färgen på.
Alla säger att den är tidlös.
Att den håller i längden.

Finner det märkligt,
då alla kommer till en punkt
där de vill göra om
och göra nytt.

Alla som vill vara tidlösa
ville ju ändå på något sätt
vara moderna
och tidstypiska

Och det är möjligt att ni kommer
vara skeptiska
nu när jag hittat en färg som jag
verkligen gillar

Den skär sig säkert mot vad som håller i längden.
Det spelar ingen roll.
Jag gillar den.
Här och nu.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den färgen+
2014-01-04

  Trätobroder
Upplevde det som en tankebefriande text. \Väldigt nöjd läsare
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol