Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en lyckad morgonen efter.


Tänk om det alltid kunde vara sådär
som en lyckad morgonen efter.
Uppkrupen i en stol med benen under kroppen,
klädd i hans t- shirt och rufsigt hår

Betraktar kärleken som borstar tänderna
utan att ångra orden som sagts.

Nyförälskelse är alltid ung
och jag önskar att allt kunde vara sorglöst
som en lyckad morgonen efter

Morgon efter morgon,
år efter år




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-04 15:40



Bookmark and Share


  axveronika
Mmm. Minns känslan. Inte dum alls. Men. Underbart .Är kort?
2014-01-04

  Ola Rydberg
Fin och visst hade det varit härligt
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol