Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så långt bort


När tårarna tar slut
finns bara sorgen kvar

när känslorna har lugnat sig
finns bara smärtan kvar

den dagen då tankarna
kan flyga förbi dig utan tårar

den dagen då hjärtat
slutar smulas sönder

den är långt

så långt bort




Fri vers av Tessan84
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-03-15 23:45



Bookmark and Share


  Ninashine
Raden med bara långt hade inte behövts. Då hade dikten fått mer rytm.
2006-03-17

    NoMi F
Sorglig poesi
Riktigt känner hur
den griper tag i mig och berör
Tycker om
2006-03-16

  Smultris
känns i kroppen....
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes