Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke-kontanta tanter.


Mara


Man vill reda ut
det som har gått snett.
Lösa upp den knut --
som känns fel,- ej rätt!

Någon sitter där
med leende mun,-
när, själv, jag är tvär,-
och har gått på grund.

Man vill ge igen!
Har egna motiv
att utföra, sen,--
bett och nagelriv!

För mitt liv jag slåss.
Det må man göra!
Jag vill ta mig loss,-
- Fi´s Plan förstöra!

Den som mig plågat
i alla de år!
Jag ingen frågat,-
- men vet, det är så!

Allt kunde vara
så helt underbart,-
om denna Mara
ej fanns,- det är klart!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-05 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch ja den djävulska!Bra beskrivet!
2014-01-05

  Karina"Kia"
En ångestkänsla klar i dikt,häxkonstens värk kan läsas mellan rader, man kan se!
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf