Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar 2003


Haiku nr 8


Så tungt, grått dagsregn
över mossa och flyttblock
är en sann glömska.




Bunden vers (Haiku) av Johan, född 1943
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-03-23 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan, född 1943