Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The wisdom of God speaks to me. I hear, obey, and I prosper!" Taffi Dollar


klurar mig genom ekvationerna med Guds Ord som facit

jag ber och väljer mina prioriteringar

eller inverterar dom

"Prosperity comes to us when we follow its flow." Joyce Meyer




Fri vers av Ess VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-01-06 00:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där med att välja hälsa låter mer som new age och Christian Science än biblisk kristendom.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP