Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fickorna fulla av knytnävar

Blottad vilar han
sina ögon ner
handflator upp

Vill du hjälpa mig
göra min skymning
lite mindre mörk?

Ett språk han inte har.
Med fickorna fulla
av knytnävar




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 369 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-06 00:43



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Suverän liten text!
2014-01-12

  Rozsi.kovacs

En bra text där
2014-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Klart bra uttryck det där, "med fickorna fulla av knytnävar".

2014-01-06

  Stefan Albrektsson
Fenomenalt skrivet. Jag läser din text ur olika vinklar. Den tydligaste i min läsning: Jag ser honom... och känner igen honom... och har mött honom (och henne). De rädda, språklösa och/eller språkberövade vars språk hålls med vitnande knogar aggressivt nedkört i fickornas mörker. Jag tycker det är fint att han här sitter med öppnade och blottade händer... Mycket välskrivet!!
2014-01-06

  Annika Persson
flytt till utlandet och lära sig ett nytt språk är alltid en utmaning
själv är jag tvåspråkig
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt