Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hulken och lille skutt

På morgonen
förvandlade han sig till
hulken

Men allt eftersom
dagen gick
så bleknade hans
färg

Kvar blev
bara
lille skutt

Men oj vad
han blev älskad !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-03-16 06:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken mysig dikt....festlig och varm
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan