Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parken II


Tjocka trädstammar
promenad i Boulognern
Paris - nej Gävle




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-07 15:50



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Naturen närmast oss är vacker
2014-01-10

  Ida-Marianne
Bra haiku!
Konstigt nog finns "Boulognern" i flera städer. Jag har promenerat i Boulognerparken i Skövde och lärde mig simma i Boulognersjön där som barn. :-)
2014-01-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ännu en underbar haiku...Gillar
2014-01-08

    ej medlem längre
Illusionshaiku. Fint skrivet!
2014-01-07

  Anna Maris
Ja, ibland är det lätt att drömma sig bort. Fin haiku.
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP