Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen och drömmar


Drömmer mig bort till en verklighet
där allting är som det ska

Blickar tillbaka och befinner mig i
ett grannland
Sitter på en stor stock och väntar
Fnittrig hoppfull fylld med kärlek

Åker tåg med en intensiv doft
från min väska
Längtansfull lycklig lite lullig
På väg till ett hotell
med lyxig svit

Tiden innan den dagen försvann
Klockan stannade där

Det var då för länge sedan
Klockan står inte längre still

Nu är nu
Klockan står still

Vad kommer sen återstår att se


Fortsätter att drömma om

en verklighet i nutid

att leva i




Fri vers (Fri form) av Litet-hjärta
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-07 17:26



Bookmark and Share


    basen
Fyndigt! / applåd
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Litet-hjärta