Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fager

Fager är du i din kärlekskranka ensam vila

Hade jag varit fylld hade jag närt dig

så som du helar mig

 

Dina tag om allt som är jag

jag brinner i dig

 

En stund av vila i din leende mun

En stund av lugn i ditt  fokus

allt mot mig

 

Jag ser varenda andetag du tar

Varenda syn du synar

Hur våra händer håller stillsamt kvar

smeker varandras skinn

medvetet omedvetet

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-12 11:40



Bookmark and Share


  AstridElisabet
Fint!
2014-03-14

  Lärling
Vackert!
2014-03-14

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2014-03-13

    ej medlem längre
"varenda syn du synar"...
Blundar och känner ljus smeka min hy.
:)
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP