Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till D

Hans anletsdrag som penslade med knivar,
och mitt hjärta utanför kroppen.

Tänka sig att bli kysst fastän alla lägenheter ser på,
att få någons läppar tryckta mot sina egna på öppen gata.

Vi tillbringar Augusti på flykt,
och min reservplan om du vill fly från även mig är att låtsas
Att jag nedbäddad mellan dina lakan skulle kunna förlåta vad som helst.

Lider du av någonting, Jupiter?
Har du sett lövverken dallra såsom jag har?
Har du sett nätterna i vitögat och sagt åt dem att,
Jag klarade mig inte.

Vid särskilda minnen av dina födelsemärken på nära håll,
skrapar knäna mot asfalten
Och armbågarna skaver mot madrassen.

Januari kom sent i år,
vi har sagt adjö tusentals gånger redan.




Fri vers av A. Tagaro
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-08 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Tagaro
A. Tagaro