Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takotsubo-kardiomyopati


Jag undrar över:

Olika sorters Omhändertagande av ett Sprucket Hjärta

och den gnistrande form av mörker som rör sig genom mitt vardagsrum!




Fri vers av A. Tagaro
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-16 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Tagaro
A. Tagaro