Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påväg.


Till Centauri



Slöa timmar.
Bäckenet pyr.
Utekatter jamar.
Stunden flyr.

Till nästa gång
jag ser dig framför mig
blir tiden lång
å jag får sakna dig.

Trycket- utifrån
irriterar själen.
Jag hör ett Satans dån
i den veka delen.

Till Centauri
vill jag fara.
Förutan dig
vill jag inte vara.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 17:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
De korta stroferna gör att
rimmen upplevs starkare
och bättre!
2014-01-09

  Karina"Kia"
Du är en stjärna i ditt skrivande,man blir glad,berusad och man följs med som ett stjärnskott ut i längtan,saknaden efter kärleksvärmens stund som ges!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf