Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Don't get sidetracked by people who are not on track." KJ Anderson


Guds dansare - inte normens marionett

vad vill du?

kärlek

bara kärlek

groovy rthythm i kärlek

med?

min familj

ja

vad väljer du?

vem väljer du?

normen mässar

jag dansar

"Whatever it is God has called you to do—just do it! If God called you to it, your success is inevitable!" Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP