Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan du älska henne

hur fan kan du lämna mig för henne
när du lämnade henne för mig

hur fan kan du älska henne
när du älskade mig bakom hennes rygg


hur fan kunde du välja mig
för att sedan gå tillbaka till henne




Fri vers av dramatisk
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dramatisk