Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till Evelina II.

Och så tog jag dina händer
Och värmde dem i mina
För att du inte skulle frysa
För att du inte skulle dö

Kanske lärde du dig sova
Därute i det vilda
Kanske lärde du dig leva
Där ingen annan levt

Och där sov du i allt det vita
Med kristaller i ditt hår
Så tog jag dina händer
Och värmde dem i mina
För att du inte skulle dö


© Ulf Kvarnmalm
December 2013
Stockholm




Övriga genrer av Ulf Kvarnmalm
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-10 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Kvarnmalm
Ulf Kvarnmalm