Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam.

Det är så tomt här
Kallt
Inget ljud Inget liv
Inget syre
Känner mig så ensam
Övergiven
Gräset i silver
Har tagit av mig alla kläder
För att möta isen
Månen är så hård i natt
Jag är vapenlös


©Ulf Kvarnmalm
Öland
December 2012.




Övriga genrer av Ulf Kvarnmalm
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-18 14:05



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackra ord som känns
2014-04-29

  Lena Själsöga Keijser
Detta är
En vacker samt berörande bild
2014-03-28

    ej medlem längre
Styrkan i dina ord berör.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Kvarnmalm
Ulf Kvarnmalm