Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite ....

Så lite man behöver säga

För att förändra så
mycket ......




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-08-20 23:26



Bookmark and Share


  Anna H
Det är verkligen sant! Alltför sant och smärtsamt sant.
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan