Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodet


Varje saknande tanke om mitt artonårs-jag
gör mig rädd för den ovissa framtiden.


Kommer jag sitta vareviga dag
och romantisera den här skittiden?




Fri vers (Fri form) av Apokalysm
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förmodligen
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm