Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De stora känslorna

Har hört att de ska förbjuda de stora
nyårsraketerna.
Kan hålla med om att det inte sprakar
på samma sätt längre.
Känner krutets kalla konsekvenser
ser pengarna som brinner
och tänker på fattiga barn.

Som att inte kunna uppskatta festen
som att vara mätt av desserten
redan innan förrätten.

De kallar mig cynisk
men vill enbart finna ro.
Sväva som en thailändsk nyårslykta,
långsamt och värdigt.

Det är lysande




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-11 17:32



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin och med humor. Du har rätt de sprakade bättre förr.
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol