Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om livet


Låt min ande få fly.

Jag vill veta var solen går ner.
Jag vill känna när dagen är slut,
Att allt det som jag anar är sant.
Hela världen skall sjunka en dag.
Låt mitt liv ha en mening var dag.
Så min ande kan fly när jag dör.

Att få nå till ett liv utanför,
allt det hårda som präglar vårt liv.
När vi går på den väg som vi valt.
Finns ett hopp om en ljusare dag.
Låt mitt liv ha en mening var dag,
så min ande kan fly när jag dör.

Är det viktigt att leva ett liv,
som är präglat av kärlek och ljus.
Kan allt det som vi hoppas och tror.
Få en mening för alla en dag.
Låt mitt liv ha en mening var dag.
Så min ande kan fly när jag dör.

Kan jag kanske få möta en del,
av de männskor jag älskat som mest.
Kanske en gång jag träffar min far,
som jag saknar varendaste dag.
Låt mitt liv ha en mening var dag,
Så min ande kan fly när jag dör.

När en dag jag får sluta mitt liv,
och min ande får fly hem till Gud.
Kanske något av det som jag gjort,
satt en prägel på mina tre barn.
Så den kärlek jag gett dem var dag,
kan få leva när en gång jag dör.




Fri vers av Jerry Engström
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-11 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint diktat!
2014-01-14

  mare VIP
Mycket fin!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jerry Engström
Jerry Engström