Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots krig och faror, finns ju moroten Kärlek!


Sugen på liv, är jag!


Sötsimmig honung i Drömmen.
Armar om någons hals.

Skyn fylldes av vita fåglar.

En ljusmänska, en ängel,
vars vingar aldrig
kom på sned,
manövrerade en mångfald
av verkliga oskulder.

Ett piano klinkar i
Musikens vind. Som en
vacker Våg i den, f.ö.,
stökiga hårdrocksorkanen...

Man är rädd om den
lilla kropp man har.

Själv är bästa dräng
är ett uttryck jag hört.
Och: bästa doktor, m.m.- -

Lärare & elev i samma person!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf