Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Så skör lyckan kan vara
Gå sönder på en sekund
Spricka i små delar, en gång underbara
Färgglada
Nu
Svartvita
Bleka av solens stråle

Men glöm det
Om bara en stund ska vi tillsammans utforska
Söka, finna, se
Tillsammans är vi evigheten
möjligheten
hopplösheten

Låt oss glömma, men ändå minnas
börja från början i slutet
Vägen är lång
Ännu längre avståndet




Övriga genrer av Sonjisch
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonjisch
Sonjisch