Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig kärlek när den är som bäst.


Hjärtslagen

"Är du trött?" frågar du.
"Nej" svarar jag, som vanligt.
Fast jo, det är jag.
Trött.
Men bara i hjärtat.
Hjärtslagen.
Slagen i hjärtat.
Sluta slåss då.




Fri vers av Sonjisch
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonjisch
Sonjisch