Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör ont

Alla sömma går ständigt upp.
Nålar.
Nålar sticker mig i fingertopparna.
Du gör ont.
Nålar sticker mig i ryggen och jag gråter inombords.
Men utåt ska man vara glad.
Man ska le och ha roligt.
Jag har nålat ihop oss.
Jag har sytt på det här flera gånger men det funkar inte.
Sömmarna går ständigt upp.
Trådarna slits sönder.
Vi slits isär.
Vart är vi påväg?




Fri vers av Sonjisch
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-10-12 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonjisch
Sonjisch