Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närmar mig försiktigt den fria formen av poesi


Ett första skaldeförsök


Hittills har jag
använt den bundna formen
begränsningen inger en slags trygghet
avslöjar inte mer än rimmen tillåter

Nu vill jag
våga låta tankar och känslor flöda fritt
slippa söka ord som passar

som att gå ut utan smink
och riskera att möta någon

här tror jag att jag vågar
med mycket värme och stor öppenhet
kände jag mig mottagen i er krets




Fri vers av Margareta Jarskog
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-03-16 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Jarskog
Margareta Jarskog