Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en krusning.

Som en krusning .

En vindil leker stilla med krusningarna på vattnet
Slår kullerbyttor över de blankslipade stenarna
Rufsar om strandgräsets korta kalufs
Skjuter upp mot den klarblåa skyn som en pil
och landar med en stilla smekning på min kind
Jerry




Fri vers av Jerry Engström
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 15:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jerry Engström
Jerry Engström