Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer.




Aldrig mer

skall jag hålla om henne
när hon är glad och mår bra

Aldrig mer

skall jag hålla om henne
när hon är sjuk och trött

Aldrig mer

mina armar känns så tomma




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-01-12 16:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj, starka rader, smärtsamt, klump i halsen av sista.
2016-06-25

  Poesia VIP
Den här texten gör så ont att läsa och sista raden känns verkligen ända in i hjärteroten.
2016-05-24

  Micael Axelsson
Aj, oj! Tänkte jag skulle ta del och läsa en av dina första här på denna sida, och blev helt tagen... det här var jag inte beredd på.

Här får jag ta del av saknaden som aldrig läker, den sortens saknad som man bara lär sig att leva med.

Oerhört personligt nära, släpps jag in via texten, och känner verkligen Diktjagets hela, starka känslospann.

Sista raden, slår hårt i hjärtetrakten...
2016-01-06

    Birgersdotter VIP
Berör mig starkt-träffar rakt i hjärtat.Beklagar så mycket.
2015-03-11

    Dan Myrbeck
Väldigt stark och bra text.

Jag beklagar verkligen det inträffade.
2015-01-12

  Bibbi VIP
Så smärtsamma rader att läsa.
2014-12-22

  Anya VIP
Kärnfullt med mycket smärta. Tomheten i slutet lyfter texten ytterligare.
2014-10-17

    AgnesKenshin
vilken fin text, den går rakt in i hjärtat.
2014-08-29

  Lehva VIP
Vilken sorg. Och vilken smärta. Du skriver så att det går rakt in...
2014-05-11

    snöö
Det är för svårt att ens kunna förstå. Känner en stor rädsla.
2014-03-14

  Kajsa Karin VIP
<3
2014-01-14

  Hon kallar sig poet VIP
Så sorglig så det känns
2014-01-12

    Tollwut
Sorgliga rader..
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP