Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill

vill inte bry mig om det osäkra .
vill kunna gå säkert men känna gung fly under mina fötter .
vill sitta med min hund och skratta åt saker som propagandan kallar katastrof .
vill resa mig upp och armera gungflyt , reda ut katastrofen .
Ligga sedan i en hammock med min hund på magen och titta på molnen .




Fri vers av bullten
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-01-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bullten