Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderleksrapport

Blåser iskall hård vind genom mitt huvud .
Svävar fram i min Volvo 850 gl 97 årsmodell med tre hundar .
Har sfärisk syn med Döden i centrum
Kör mot befrielsen som skall föda nytt liv




Fri vers av bullten
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-11 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bullten