Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The kingdom of God is made up of great dreamers. Those who dare to believe for the extraordinary!" Taffi Dollar


"Says yes, Then no/.../Says yes /.../My name is sea." Neruda

hej

förstår att du vill väl

men jag vill vidare

vet inte hur jag ska vara tydlig

jag vill dig väl

bara därför jag pratar med dig

inte för att jag

vill prata med dig

min natur är inte att alltid förhålla mig med dina förväntningar och förhoppningar

jag är inte din mamma

vet att vi båda svarar mot det här:

"You are an unrepeatable miracle! You are unique! You are valuable!" Joyce Meyer

och jag ser dig bara ibland

för du skuggas av att din skugga

skymmer mig

"I would rather have a whole group of people get mad at me because I say no to them, if it means I get to say yes to God." Joyce Meyer





Fri vers av Ess VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-13 02:46



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
(Skulle egentligen bara ställa en fråga men kom åt "spara som bokmärke" - Sorry)

Till frågan, Vem är denna Taffi Dollar?
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP