Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vill vara positiv.


Omsider, vill jag finna....


Omsider, vill jag finna
sådant som jag länge sökt.
Hans röda hjärta vinna--
Jag skall sätta honom högt!
Får känna mig som kvinna,
då han tar mig, ljuvligt trögt.

Omsider, skall jag tåga
in i stor lycksalighet -
och känna köttets låga
förtära all ensamhet.
Det gäller, nog, att våga
älska -fullt ut- ej gå bet!

Omsider, finner jag råd
om hur jag bör agera -
i Kärlekens tunga dåd:
hur att få napp, med mera-
och njuta underbar Nåd!
Formas som andlig lera.

Omsider, kan jag tänka
på vad som hänt på vägen,
med honom sammanlänkas,
minnas de många stegen.-
Hans ögon, de skall blänka
i Livets ljuva Sägen....





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-14 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, fabulöst, erotiskt, ljuvligt, mänskligt och drömmande ... allt en vacker dikt skall inneha, wow, vilka känslor dina uttrycker här, fint! :)
2014-01-14

  ULJO
Omsider, dessa önskningar faller i god jord må lyckan bli din. Fin text
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf