Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är: Ande, själ och kropp.


Riding soul



Kroppen är som en
kasperdocka, medans
anden är som handen.

-Feel me!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-14 07:07



Bookmark and Share


  ULJO
Det var klurigt
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf