Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vad gör DU, i-natt?


Den Arga Jungfrun


-Det nattar --
och jag är trött,- men
längtar inte efter
att sova! Andra
knullar, - jag sover!
Vad är DET för en
jävla Ordning?!

Skrattsalvor skorrar,
falskt,- publiken är
handplockade hycklare,
ett stängsel, som skiljer
mig från Omvärlden.
Jag och min Bästis borde
mörda Makten, Gammelhoran!

Vanliga vardagsnätter
är coolast! Helgerna
är helveten, - - - då
känner jag mig ensam -
- och, ja, det är - dött!
De överöser en med
sjukdomar man inte har!

Vaddå diabetes?!!
Vägrar behandling, prover!
De ska ge Fán i å skära
i min kropp! DET kan,
väl, aldrig vara bra!
Å Alfa-paret kan bara dra!
Åt skogen med er - alla ni!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-15 01:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig rakt-på-sak-text!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf