Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer krassligt rim.


att döda sitt eget barn

Den hårda gatan grå, ligger det en liten pojke på.
Det ryker om bromsspåren en bit där ifrån. En kvinna stiger ur bilen och ser på sin son. Hon håller sig för ansiktet i ren panik, bara några sekunder senare ekar genom staden ett skrik.
Alla läkare försöker så mycket de kan, men ingenting hjälper. Pojkens själ sedan länge försvann.

Mamman vill så gärna men om himlen har hon ingen tro, all ångesten försvinner när hon kastar sig ut från en bro.




Fri vers av Pasta
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-03-16 16:44



Bookmark and Share


  To
Fy vilken tagisk historia. Berörande.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Pasta
Pasta