Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om...
allt varit annorlunda,
då hade jag kanske inte varit så här lycklig!




Fri vers av Kenneth Ingvar Johansson
Läst 225 gånger
Publicerad 2014-01-15 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kenneth Ingvar Johansson
Kenneth Ingvar Johansson