Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av Gud's folk

Glädje i hjärtat
smeker bort alla sorger
Tårar torkas
kramar värmer
in från kylan
äntligen
en av Gud's folk
Tillsammans med Jesus




Fri vers av Kenneth Ingvar Johansson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-15 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kenneth Ingvar Johansson
Kenneth Ingvar Johansson