Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta min hjärna är mos för tillfället.


En vanlig kväll på sta´n

En mörk figur vandrar ner längs kvarngatan. Figuren är en man som rör sig kutryggigt och som håller något i handen. Det syns inte riktigt vad det är, jo föresten nu ser man när han gått in under gatlycktans sken. En cigarett, inte en ny cigarett som han röker utan en sådan där ihopskrumpen sak som det alltid finns fullt av runt grillplatser efter fester. Han håller den som om det är hans käraste ägodel.
Mannen viker av åt höger ner för skogsgatan och går sedan in i parken. Han sätter sig på en bänk och lägger cigaretten brevid sig.
I flera timmar sitter han där och tittar på cigaretten innan han tänder den med en blå tändare och för in den i munnen.

En kvinna i blå kostym smyger försiktigt nära mannen bakifrån och slår till honom med sin väska. Hans huvud flyger av och kvinnan plockar varsamt upp det och tar en tugga. Det är nämligen så att mannen består av toblerone.




Prosa (Novell) av Pasta
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-03-16 17:30



Bookmark and Share


  Teddy
..mycket bättre..ja..tycker jag alla fall...
2006-03-16

  Teddy
..alltså ja..kuligt och uppfriskande men jag tycker att du ska ta och byta titel..blir liksom ingen effekt när du avslöjar den det första du gör..tycker jag ja..
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pasta
Pasta