Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex & Sånt

Min bok "Sex & Sånt" har sålt
väldigt bra.

Jag hoppas att min nästa bok
också blir en framgång.
Den heter:

Sju & Sånt




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 371 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-22 14:18



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det blir nog en kioskvältare ...... med den titeln!
2015-09-17

    jmn
i nästa kanske bergman dyker upp som en vålnad och bjuder på ett drag. min hjärna sa "sex säljer" samtidigt som jag klickade, mina ögon sa sex sex sex=) tänkt tidigare på vad andra språk går miste om... finskans "panna" inte lika bra, engelskans "screw" etc, inte i närheten...
2014-01-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-01-27

  Nina.H
Ja.. med bra PR så.. :)
2014-01-23

  Eva Helene VIP
Ja, bara den inte handlar om sju-kdomar då!
2014-01-23

  Carina Bendix
Handlar den om de sju dödssynderna kanske..? ;)
2014-01-22

  Linda CH VIP
:)) ämnet är så kittlande och jag tror det blir en bestseller!
2014-01-22

  Maria Sundelin VIP
Det finns en hake där hihi
2014-01-22

  Tess74
Sju...så mycket mer komplicerat än sex :)
2014-01-22

  Lars Hedlin
JA va bra ..kan lägga in min Åtta och mer ;)
2014-01-22

    ej medlem längre
Nja, nice try men sorry - tror inte att en uppföljare går lika bra men du är rolig, bara det kan ge en sju av tio möjliga..
2014-01-22

  Angela Bohlin VIP
Söt liten rackare
2014-01-22

    ej medlem längre
Är det om sju sorters kakor, eller handlar den om de sju synderna kanske?;)
2014-01-22

  Angel of love
Kommer bli en bestseller det med och ser fram emot 8,9 10 med :)
2014-01-22

    ej medlem längre
Det blir väl något alldeles extraordinärt
2014-01-22

  Marianne Räf
Å, vad kan sju vara för något
spännande å oprövat?? Ha ha!!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck