Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godis


Lätta snöflingor
dalar från moln mot marken
smälter i munnen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-16 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härlig haiku!


Bokmärker!
2014-01-28

  bordochstol
Fyfan va bra! en glädjetår i ögat!
2014-01-21

  bordochstol
Fyfan va bra! en glädjetår i ögat!
2014-01-21

  Anya VIP
Gillar slutraden extra mycket. Den barnsliga glädjen över snön när man sträcker ut tungan och fångar en flinga!
2014-01-18

  thyra
En haiku med smak i. Fint!
2014-01-17

  limerick
Godis långt nyttigare än sockerbomberna i snabbköpens självplock!
2014-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint haiku ...tänker på glass
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP