Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Prayer for parents. Jesus you’re with our parents every step of the way, and the blessing covers them and their children" Taffi Dollar


the REAL me vs. the mother I should be

optimerar mig som mamma

och misslyckas

kapitalt

måste jag väl få göra?

kan jag förlåta mig?

Gud har kanske lättare för att förlåta mig?

ledsen för att barnen vill ta bort julgranen

"för att julen inte var lyckad i år"

"för mycket stress"

jag lär mig

ska spara varje månad redan nu inför nästa jul

både pengar och energi

bra med konstruktiv kritik

och gråter

är ledsen

ska klara det här som enda vuxen

ingen prins

ingen mamma

Gud är vår pappa, tack Gud för din Kärlek som jag älskar mest

jag kanske klarar det här

om jag laddar och spänner min båge

redan nu?

erkände att jag glömde min sons flickväns födelsedag

varför ska jag vara så ärlig?

hon behövde ju inte veta det!

jag hade ju redan fixat tårta och ljus och isfacklor

och saft

misslyckas

kämpar

och försöker igen

och igen

med Guds Hjälp får jag kanske också

min prins så jag inte är så ensam med allt ansvar

eller inte

men det går

för Gud är med mig

"No need to carry a bag of tricks. Don’t try to be something that you’re not. Be yourself. Let them get to know the REAL you." Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-17 01:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å, finaste du- din text värker och värmer, skaver och påminner. Du har Gud, du strävar, du lyckas o gör missar. Jag tycker om din uppriktighet, ditt hopp, din mänsklighet. Allt.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP